Lovitura MORTALA pentru United! City ii ia BIJUTERIA din maini lui Ferguson! Transferul BOMBA anuntat la Manchester

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Mai 2012, 14:57

	Lovitura MORTALA pentru United! City ii ia BIJUTERIA din maini lui Ferguson! Transferul BOMBA anuntat la Manchester

Real si Barca nu s-au miscat suficient de rapid ca sa-l ia. Razboiul pentru semnatura lui s-a mutat in Premier League, unde City si United ar face orice ca sa-l aduca!

Eden Hazard e unul dintre pustii magici ai Europei. Ferguson si Mancini sunt disperati sa-l aiba in lot de la anul pe belgianul comparat cu Zidane. Dupa 7 ani in Franta, la Lille, Hazard va avea parte de provocarea carierei.

Daily Mail scrie ca Hazard a fost la derby-ul orasului Manchester si a ramas impresioant de atmsofera de pe Etihad. City pare sa aiba un avantaj important in negocierile cu jucatorul. Sursa citata anunta ca Hazard a fost invitat de oficialii lui City sa-si aleaga o casa in apropiere de Manchester si a vizitat deja cateva proprietati cu ocazia vizitei in Anglia!

Eden Hazard, 21 de ani, a fost atat pe lista lui Mourinho, la Real, cat si pe cea a lui Guardiola, la Barca, insa gigantii din Primera nu s-au miscat suficient de rapid. La vara, va ajunge in Premier League, unde specialistii sa asteapta sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori ai planetei.

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies