Legendarul Paul Gascoigne are o fiica BETON! Bianca e EXPLOZIVA cand renunta la haine

Bianca Gascoigne Paul Gascoigne Anglia Legendarul Paul Gascoigne are o fiica BETON! Bianca e EXPLOZIVA cand renunta la haine
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2020, 19:19
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2020, 20:05

Lasand la o parte problemele de sanatate si cele legate e alcoolism, fostul mare international englez Paul Gascoigne (53 de ani) are si motive de mandrie, iar unul dintre acestea e Bianca (33 de ani), fiica sa adoptiva.

Beneficiind de celebritatea oferita de numele pe care-l poarta, Bianca Gascoigne nu duce lipsa de atentie, fiind o rasfatata a tabloidelor britanice. De asemenea, ea are sute de mii de admiratori pe Instagram, pe care ii delecteaza in mod periodic cu fotografii sexy de ”colectie”.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreaming of holidays ????????????

A post shared by ???????????????????????? ???????????????????????????????????? (@biancagascoigne1) on

  • Legendarul Paul Gascoigne are o fiica BETON! Bianca e EXPLOZIVA cand renunta la haine

Cu formele sale voluptuoase, Bianca e de fiecare data incantatoare in costum de baie, asa cum se poate vedea cu ochiul liber. ”Visand la vacante”, a fost unul dintre ultimele sale mesaje, semn ca fiica fostului fotbalist s-a cam saturat de carantina si de restrictii.

Paul Gascoigne a adoptat-o pe Bianca in urma relatiei cu Sheryl, femeia de care a divortat in 1999. Paul si Sheryl au impreuna un copil, Regan, insa fostul fotbalist i-a adoptat si pe copiii lui Sheryl (Bianca si Mason) proveniti dintr-o casnicie anterioara.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!