L-a convins venirea lui Pep? Kun Aguero isi va prelungi contractul cu Manchester City pana in 2020, desi semnase deja pana in 2019

L-a convins venirea lui Pep? Kun Aguero isi va prelungi contractul cu Manchester City pana in 2020, desi semnase deja pana in 2019

Dorit cu ardoare de alte cluburi bogate ale Europei, inclusiv de Real Madrid ori PSG, Kun Aguero ramane in Anglia pana in 2020. Argentinianul va semna o noua intelegere cu fosta campioana din Premier League - Manchester City.

Kun Aguero ar fi fost convins de venirea lui Pep Guardiola sa isi prelungeasca inca o data intelegerea cu Manchester City, scriu jurnalistii britanici de la Goal.com, care anunta argentinianul va parafa un contract pana in 2020 cu echipa de pe Ettihad Stadium.

Aguero, care semnase in vara lui 2014 ultima prelungire de contract, anuntand ca va ramane la City cel putin pana in 2019, a decis sa mai adauge un an la intelegerea cu seicii.

Presa engleza noteaza ca decizia lui Aguero ar fi fost influentata de anuntul venirii lui Pep Guardiola la finalul sezonului. 

Dupa expirarea contractului cu City, Aguero s-ar putea intoarce in tara natala, acesta anuntand ca isi doreste sa mai joace pentru clubul care l-a format - Independiente.

Kun Aguero a sosit in Europa in 2006 si a castigat UEFA Europa League si Supercupa Europei cu Atletico Madrid. 

14 goluri a marcat Kun in acest sezon de Premier League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies