Inlocuitor de 30.000.000 pentru Lampard! Abramovich e disperat sa cumpere toata NATIONALA Belgiei: are deja 7 jucatori! Un mijlocas URIAS vine pe Stamford:

Autor: Sport.ro
Duminica 11 Noiembrie 2012, 14:40

	Inlocuitor de 30.000.000 pentru Lampard! Abramovich e disperat sa cumpere toata NATIONALA Belgiei: are deja 7 jucatori! Un mijlocas URIAS vine pe Stamford:

Chelsea continua politica de promovare a fotbalistilor tineri din alte tari, in ciuda criticilor dure ale jurnalistilor englezi care se plang ca nationala are numai de suferit.

Mai nou, Abramovich a facut o 'pasiune' pentru jucatorii de origine belgiana, acesta aducand, in ultimul an, nu mai putin de 7 jucatori din micutul stat european.

Astfel, conform jurnalistilor de la Mirror, ultima tinta a miliardarului rus este Marouane Fellaini, noua senzatie din Premier League, acesta reusind un inceput exceptional de sezon in tricoul celor de la Everton.

Acesta se pare ca este extrem de hotarat sa faca o oferta de cel putin 30 de milioane de euro in schimbul jucatorului de 24 de ani care evolueaza din 2008 in Premier League.

Decizia patronului vine dupa ce Frank Lampard a fost anuntat ca va fi lasat sa plece la Guizhou, in China, dupa 12 ani in tricoul 'albastrilor'.

Felliaini este principalul candidat pentru acest post, fiind considerat si de stafful lui di Matteo ca fiind exact jucatorul de care Chelsea are in acest moment nevoie la mijlocul terenului; Chelsea cauta cu disperare un mijlocas de forta care sa poate indeplini rolul de 'box to box'.

7 belgieni se mai afla in acest moment la Chelsea, 4 dintre ei fiind imprumutati: Eden Hazard, Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois, Lamisha Musonda, Tika Musonda si Thorgan Hazard.

Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT