INCREDIBIL! Manchester United pierde 17 jucatori vara asta! Sir Alex Ferguson a turbat: "E o gluma, nu? Iisuse!! Eu ce mai fac?"

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Aprilie 2012, 19:18

	INCREDIBIL! Manchester United pierde 17 jucatori vara asta! Sir Alex Ferguson a turbat: "E o gluma, nu? Iisuse!! Eu ce mai fac?"

Pentru Sir Alex Ferguson urmeaza una dintre cele mai grele veri din ultimii ani. Tocmai a aflat ca nu va putea conta pe 17 jucatori!

Campionatul European si Jocurile Olimpice ii strica planurile lui Sir Alex Ferguson la Manchester United. "Mi-au bagat echipa in haos", a reactionat Fergie astazi.

Culmea, Sir Alex Ferguson regreta ca are o super echipa! S-a trezit ca la finalul acestui sezon, 17 dintre fotbalistii sai vor pleca la echipa Olimpica a Marii Britanii, la nationala U19 si la alte echipe nationale.

De Gea va fi mai mult ca sigur chemat la nationala Olimpica a Spaniei, Chicharito va fi chemat de Mexic, iar 10 jucatori vor fi adusi la echipa Olimpica a Marii Britanii.

In plus, selectionata U19 a Angliei a chemat 5 pusti de la United, care vor lipsi, la randul lor, de la pregatirile alaturi de Sir Alex Ferguson.

"Ryan Giggs, Wayne Rooney, Ashley Young, Danny Welbeck, Chris Smalling, Phil Jones,Tom Cleverley, Carrick... ei sunt pe lista celor care vor fi chemati. Iisuse Hristoase! E o gluma? E ceva absurd! E clar ca vor lipsi de la pregatirile mele din intersezon", a declarat Sir Alex.

Mai mult, Rafael si Fabio asteapta convocari de la nationala Braziliei. TheSun scrie ca cel putin 17 fotbalisti de la Manchester United nu vor face pregatirile alaturi de Ferguson.

Coronavirus România, bilanț 26 septembrie. 1.552 de noi cazuri au fost diagnosticate în ultimele 24 de ore
BRAT