Anglia

In urma cu doi ani era eliminat de Steaua din Europa, acum prinde un transfer colosal: Manchester City il vrea din vara!

Manchester City vrea sa-l transfere pe Toby Alderweireld, jucatorul lui Atletico Madrid imprumutat sezonul acesta la Southampton

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2015, 09:55
Data actualizarii: Vineri 20 Februarie 2015, 10:12

Toby Alderweireld, fostul fundas al lui Ajax eliminat de Steaua din Europa in urma cu doi ani, are sanse mari sa prinda un transfer la Manchester City la finalul acestui sezon, anunta DailyMail.

Aflat sub contract cu Atletico Madrid si imprumutat in vara la Southampton, Alderweireld a avut prestatii excelente in Premier League si este pe lista lui Pellegrini pentru urmatoarea campanie de transferuri.

In contractul de imprumut, Southampton are o clauza de transfer de 8 milioane de euro pentru Alderweireld, care poate fi anulata de Atletico Madrid daca spaniolii platesc despagubiri de 2 milioane de euro.

Asadar sunt sanse minime ca Southampton sa poata obtine transferul lui Alderweireld, chiar daca belgianul a fost unul dintre cei mai importanti oameni ai lui Ronald Koeman in acest sezon.

12 milioane de euro este cota lui Toby Alderweireld pe site-ul transfermarkt.de

Modifică setările cookies