A comis-o iar! Balotelli i-a luat mingea cu forta capitanului Henderson: "Lasa ca bat eu penalty" Reactia lui Gerrard dupa meci

Balotelli i-a luat mingea lui Henderson in meciul de aseara cu Besiktas si a batut lovitura de la 11 metri, desi capitanul lui Liverpool trebuia sa execute.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Februarie 2015, 09:40
Data actualizarii: Vineri 20 Februarie 2015, 09:50

Mario Balotelli este iar in centrul atentiei dupa meciul de aseara. Liverpool s-a impus cu 1-0 printr-un penalty obtinut in finalul meciului, pe care trebuia sa il execute Henderson, capitanul echipei.

Numai ca, surpriza, Balotelli i-a luat mingea si l-a indepartat pe acesta de la punctul cu var. In cele din urma s-a terminat cu bine, Balotelli executand perfect, insa reactiile despre gestul lui Super Mario au fost foarte agresive dupa meci.

Chiar si Steven Gerrard considera ca Balotelli a dat dovada de lipsa de respect dupa ce i-a luat mingea capitanului: "Mario a dat dovada de rea purtare la acea faza insa Henderson a reactionat bine. Stim cu totii ca Balotelli vrea sa bata penalty si e disperat sa apara pe foaia marcatorilor dar nu e normal ca jucatorii sa se bata pe minge, nu arata bine. Henderson e capitanul, Mario a aratat putina lipsa de respect dar a scapat, a batut perfect lovitura", a spus Gerrard.

Henderson a fost diplomat la finalul meciului: "Voiam sa bat penalty dar Mario se simtea increzator si a mai batut astfel de lovituri importante. In cele din urma a fost un penalty excelent si un gol mare pentru noi".

Modifică setările cookies