Kasper Schmeichel Croatia Cupa Mondiala 2018 Danemarca Peter Schmeichel Cupa Mondiala 2018

SCHMEICHEL, mesaj EMOTIONANT dupa eliminarea fiului sau de la Mondial: "Cand toate lacrimile se vor usca, vom realiza asta!"

Kasper Schmeichel i-a calcat cu onoare pe urmele tatalui sau la Cupa Mondiala! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Iulie 2018, 13:47
Data actualizarii: Luni 02 Iulie 2018, 13:52

Tanarul Schmeichel a fost aproape sa egaleze recordul lui Duckadam la Cupa Mondiala! Contra Croatiei, Kasper a aparat penalty lui Modric in prelungiri, apoi a mai scos doua la loviturile de departajare din final. Nu a fost sa fie insa, iar Danemarca a fost eliminata de Croatia, care a ajuns in sferturi. Croatul Subasic a scos si el trei penalty-uri, toate la loviturile de departajare! 

In tribune a fost Peter Schmeichel, care a trait la intensitate maxima partida. Pe teren era fiul sau, care ii calca pe urme in poarta unei campioane din Premier League si in poarta nationalei Danemarcei.

Peter Schmeichel a postat un mesaj emotionant in finalul partidei.

"Nu mai am cuvinte. Nu pot sa fiu mai mandru de tara mea, de fiul meu si de colegii sai, de tot stafful si antrenorul nostru fantastic Age Hereide. Cand toate lacrimile se vor usca vom realiza cat de bine ne-am descurcat", e mesajul postat de Peter Schmeichel pe Twitter.


Peter Schmeichel a aparat poarta lui Manchester United intre 1991 si 1999 si la nationala intre 1987 si 2001, fiind campion european in 1992 cu nationala daneza.

Cu United, Peter a castigat celebra tripla campiona-cupa-champions league in 1999. 

Modifică setările cookies