Impresarul lui Ionuț Radu a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu portarul român

Ionut Radu Bournemouth Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Decembrie 2023, 11:17
Data actualizarii: Joi 07 Decembrie 2023, 11:17

Ionuț Radu (26 de ani) a fost împrumutat de Inter Milano la Bournemouth până la finalul acestui sezon.

Englezii l-au transferat pe portarul român ca rezervă pentru mult mai experimentatul Neto, care este și căpitanul echipei. 

Radu a profitat de o scurtă perioadă în care goalkeeper-ul brazilian a fost accidentat și a bifat două apariții în Premier League, în care a încasat nu mai puțin de șapte goluri.

Impresarul lui Radu a dezvăluit că românul se simte foarte bine la Bournemouth, club care are la dispoziție o clauză de transfer definitiv de opt milioane de euro.

Impresarul lui Ionuț Radu a vorbit despre portarul român

"Este o experiență pozitivă, băiatul este foarte fericit și foarte respectat. Evident că are concurență cu Neto, așa că vom vedea de acum și până la finalul sezonului dacă va deveni titular sau dacă va trebui să așteptăm.

Totuși, rămâne o experiență pentru el într-un mare campionat, se simte bine, dar vom evalua cea mai bună variantă de viitor împreună cu Inter, la finalul anului. Rămânarea ar fi, de asemenea, ceva ce putem lua în considerare, dacă ni se oferă garanțiile potrivite”, a spus Oscar Damiani, potrivit numero-diez.com.

Ionuț Radu a fost împrumutat și în sezonul trecut de Inter Milano, la Auxerre, cu care a retrogradat în liga secundă din Franța. În Ligue 1, Radu a fost titular incontestabil.

În Italia, Radu a evoluat pentru Avellino, Inter Milano, Genoa, Parma, și Cremonese.

Bournemouth, pe locul 15 în Premier League

În Premier League, Bournemouth se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Este pe locul 15, cu 16 puncte, la nouă distanță de zona retrogradabilă, după 15 etape.

În următoarea rundă, echipa românului va avea parte de un test dificil, în deplasare, cu Manchester United.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!