Imaginea zilei in Anglia! Sir Alex Ferguson lupta impotriva rasismului ca un GANGSTER: "Fenomenul asta trebuie stopat de urgenta!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Februarie 2012, 13:29
Imaginea zilei in Anglia! Sir Alex Ferguson lupta impotriva rasismului ca un GANGSTER: "Fenomenul asta trebuie stopat de urgenta!"

Sir Alex Ferguson le-a declarat razboi rasistilor din Anglia.

Doua cazuri recente din Premier League au declansat razboi intre greii din Anglia. John Terry de la Chelsea si Luis Suarez de la Liverpool au fost judecati dur dupa ce si-au insultat adversarii de culoare pe teren. Una dintre victime a fost Antoine Ferdinand, fratele lui Rio Ferdinand iar cealalta a fost Patrice Evra, unul din capitanii lui United.

Sir Alex Ferguson e hotarat sa se implice mai mult in lupta impotriva rasismului si spune ca acest fenomen este pe cale sa reapara dupa zeci de ani in care oamenii au luptat pentru egalitate.

"Nu inteleg de unde a pornit toata treaba asta cu rasismul. Cred ca a venit momentul sa facem ceva in privinta asta pentru ca acesta este un fenomen pe cale sa reapara si va fi greu de stopat. Au fost cateva exemple recent si nu e bine. Nu imi sa cred ca asa ceva se poate in 2012. Se mai intampla asa ceva in urma cu 20 de ani, dar progresul de atunci a fost unul imens. Am avut multi jucatori de culoare fantastici, unii chiar magnifici, mi-a facut placere sa lucrez cu ei", a declarat Sir Alex Ferguson pentru CNN.

Englezii si-au amintit de o poza facuta de Sir Alex Ferguson impreuna cu Farid El Alagui de la Falkirk in stil de rapper american. "Posibil cea mai tare poza din toate timpurile" comenteaza britanicii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
EXCLUSIV: Raed Arafat, în dialog cu Andreea Esca despre epidemia de coronavirus și măsurile luate în România
BRAT