Pep Guardiola Manchester City yaya toure Anglia

Avertismentul dat de Pep unui star de la City: "Nu va mai juca pana nu isi cere scuze!" Replica primita: "Sa-si ceara el scuze!'

Yaya Toure a anuntat astazi ca se retrage de la echipa nationala a Coastei de Fildes dupa 14 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016, 16:57
Data actualizarii: Marti 20 Septembrie 2016, 19:20

UPDATE: Agentul lui Yaya Toure, Dimitri Seluk, a raspuns rapid la declaratia lui Guardiola: "Nu imi cer scuze, sa-si ceara el scuze pentru ce i-a facut lui Pellegrini" a spus agentul facand referire la faptul ca Pep a fost anuntat ca noul antrenor al lui City cand Pellegrini era in plin sezon. "Guardiola a castigat cateva meciuri si deja se crede regele. Eu traiesc in Europa si pot spune ce vreau, Guardiola nu ma poate face sa tac" a mai spus agentul


Managerul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a dezvaluit ca Yaya Toure va mai juca la City doar dupa ce isi va cere scuze pentru declaratiile facute de agentul sau. Dimitri Seluk a spus in urma cu cateva saptamani ca Toure a fost umilit de Guardiola prin excluderea din echipa pentru Champions League si ca managerul catalan ar trebui sa isi ceara scuze daca nu va castiga competitia fara Yaya Toure.

Guardiola a declarat astazi: "El trebuie sa isi ceara scuze colegilor sai. Trebuie sa-si ceara scuze clubului. Daca nu o face, nu va juca" a spus Pep, cel care a renuntat la Yaya Toure si in 2010 cand se afla la Barcelona.

Declaratia lui Guardiola a venit la putin timp dupa ce Yaya Toure si-a anuntat oficial retragerea de la echipa nationala a Coastei de Fildes. Yaya Toure a debutat in nationala in 2004 si a strans 113 selectii, castigand Cupa Africii in 2015.

"Sa scriu aceasta declaratie a fost probabil cel mai dificil <meci> din viata mea. Dupa 14 ani la cel mai inalt nivel, sunt sigur ca este momentul potrivit pentru mine" a spus Yaya Toure.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies