Guardiola a decis la ce SUPERECHIPA din Anglia merge! Care e primul transfer pe care l-a cerut

Guardiola a decis la ce SUPERECHIPA din Anglia merge! Care e primul transfer pe care l-a cerut

'Am ales sa nu raman la Bayern pentru ca imi doresc sa antrenez in Premier League! Asta e tot!' - a fost explicatia lui Guardiola pentru refuzul de a semna prelungirea contractului cu supercampioana din Bundesliga.

Pep are 3 variante de top dintre care sa aleaga: City, United si Chelsea. Chiar daca a dezvaluit ca nu a semnat inca niciun contract, Guardiola pare sa-si fi ales deja viitoarea echipa. Englezii de la Express anunta ca Guardiola va ajunge la Manchester, unde ii va lua locul chilianului Pellegrini pe banca lui City. Alaturi de cel mai bun antrenor din lume, seicii il vor si pe cel mai bun jucator.

Conform sursei citate, Guardiola si conducatorii lui City au stabilit ca Leo Messi va fi prioritatea campaniei de achizitii din vara. Arabii sunt dispusi sa plateasca oricat ca sa-l aiba pe Leo, care e marele favorit sa castige saptamana viitoare cel de-al 5-lea 'Balon de Aur' din cariera.

In doar 7 ani ca antrenor, Guardiola, 44 de ani, a castigat 19 trofee cu Barcelona si Bayern.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies