Leon Bailey Aston Villa Jack Grealish Manchester City Transfer Anglia Grealish, tot mai aproape de City! Super fotbalistul transferat de Aston Villa din Bundesliga ca înlocuitor

Grealish, tot mai aproape de City! Super fotbalistul transferat de Aston Villa din Bundesliga ca înlocuitor

Mijlocașul englez ar putea face obiectul unui transfer senzațional în această vară.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 18:39
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 18:44

Jack Grealish este un nume care atrage foarte mult, iar în ultima vreme s-a vorbit în presa din Anglia despre faptul că Manchester City a pus la bătaie 120 de milioane de euro pentru semnatura talentatului mijlocaș, fără însă să primească vreun răspuns din partea celor de la Aston Villa cu privire la ofertă.

Totuși, formația pregătită de Dean Smith l-a transferat pe Leon Bailey, rapidul jucător al celor de la Bayer Leverkusen, după cum anunță Fabrizio Romano, iar asta ar putea însemna că șefii grupării engleze s-au hotărât să-i dea drumul lui Grealish, căruia ii propuseseră un contract de 10 milioane de euro pe sezon.

  • Grealish, tot mai aproape de City! Super fotbalistul transferat de Aston Villa din Bundesliga ca înlocuitor

Harry Kane, aflat și el în vizorul lui Manchester City

 

Un alt internațional englez este pe lista "cetațenilor", mai exact Harry Kane, al cărui eventual transfer coroborat cu cel al lui Grealish ar face ca echipa campioană a Angliei să fie un adevărat dream-team, acoperindu-și fix posturile unde avea nevoie, cu fotbaliști de o certă valoare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!