Usain Bolt coronavirus Leon Bailey Raheem Sterling Atletism Usain Bolt, depistat pozitiv cu noul coronavirus! Atletul a petrecut recent alaturi de cativa fotbalisti celebri! Ce mesaj le-a transmis

Usain Bolt, depistat pozitiv cu noul coronavirus! Atletul a petrecut recent alaturi de cativa fotbalisti celebri! Ce mesaj le-a transmis din izolare

Noul coronavirus face noi victime in randul sportivilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 August 2020, 17:17
Data actualizarii: Marti 25 August 2020, 17:22

Potrivit CNBC, Usain Bolt a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus la cele mai recente teste pe care le-a facut. Jamaicanul se afla acasa, in izolare. 

Cel mai grav este ca in urma cu o saptamana, atletul si-a organizat petrecere aniversara, odata cu implinirea varstei de 34 de ani. 

La petrecere au participat mai multi sportivi cunoscuti, printre care s-au aflat si fotbalistii Raheem Sterling, legitimat la Manchester City, si Leon Bailey, de la Bayer Leverkusen. 

Dupa ce a aflat rezultatul testului sau Covid, Usain Bolt le-a transmis celor alaturi de care a petrecut sa stea in izolare si sa se testeze. 

Jurnalistii de la Sky Sports au scris ca jucatorul lui Guardiola a facut deja un astfel de test, din fericire avand rezultatul negativ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay Safe my ppl ????????

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!