Anglia

Ultima informație vine din Anglia! Ronaldo vrea să plece de la Manchester United! Răspunsul oficialilor de pe Old Trafford 

Aventura lui Cristiano Ronaldo la United pare a fi la final de drum. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 17:43
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 17:52

După 3 sezoane în care a îmbrăcat tricoul lui Juventus și a marcat 101 goluri, oferind și 22 de pase decisive, Cristiano Ronaldo (37 ani) a decis să se întoarcă la Manchester United în vara lui 2021. 

După un început fulminant, o dublă cu Newcastle United, 4-1, la primul meci, superstarul portughez a început să aibă evoluții șterge în tricoul „diavolilor roșii”. La începutul lui 2022 a bifat chiar 6 meciuri consecutive, în toate competițiile, în care nu a reușit să înscrie. 

Ronaldo vrea să joace în Champions League 

Chiar dacă are contract până în 2023 cu Manchester United, cu opțiune de prelungire, Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe oficialii clubului de pe Old Trafford că dacă „diavolii roșii” nu se vor clasa pe primele 4 poziții și nu vor evolua în Champions League în sezonul viitor, va pleca de la echipă, potrivit celor de la Mirror

Iar, surprinzător, conducerea lui Manchester United i-a acceptat condiția lui Ronaldo și nu a încercat să-l înduplece pe superstarul portughez să rămână pe Old Trafford până la finalul contractului sau să-i promită că va aduce fotbaliști cu un CV impresionat, conform aceleiași surse. 

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a bifat 27 de meciuri pentru gruparea pregătită de Ralf Rangnick, în care a marcat 15 goluri și a oferit 3 pase decisive. În prezent, după 26 de etape, Manchester United ocupă locul 4, cu 46 de puncte. 

Modifică setările cookies