Ultima informație vine din Anglia! Ronaldo vrea să plece de la Manchester United! Răspunsul oficialilor de pe Old Trafford 

Cristiano Ronaldo daily mirror Manchester United ralf rangnick Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 17:43
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 17:52

Aventura lui Cristiano Ronaldo la United pare a fi la final de drum. 

După 3 sezoane în care a îmbrăcat tricoul lui Juventus și a marcat 101 goluri, oferind și 22 de pase decisive, Cristiano Ronaldo (37 ani) a decis să se întoarcă la Manchester United în vara lui 2021. 

După un început fulminant, o dublă cu Newcastle United, 4-1, la primul meci, superstarul portughez a început să aibă evoluții șterge în tricoul „diavolilor roșii”. La începutul lui 2022 a bifat chiar 6 meciuri consecutive, în toate competițiile, în care nu a reușit să înscrie. 

Ronaldo vrea să joace în Champions League 

Chiar dacă are contract până în 2023 cu Manchester United, cu opțiune de prelungire, Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe oficialii clubului de pe Old Trafford că dacă „diavolii roșii” nu se vor clasa pe primele 4 poziții și nu vor evolua în Champions League în sezonul viitor, va pleca de la echipă, potrivit celor de la Mirror

Iar, surprinzător, conducerea lui Manchester United i-a acceptat condiția lui Ronaldo și nu a încercat să-l înduplece pe superstarul portughez să rămână pe Old Trafford până la finalul contractului sau să-i promită că va aduce fotbaliști cu un CV impresionat, conform aceleiași surse. 

În acest sezon, Cristiano Ronaldo a bifat 27 de meciuri pentru gruparea pregătită de Ralf Rangnick, în care a marcat 15 goluri și a oferit 3 pase decisive. În prezent, după 26 de etape, Manchester United ocupă locul 4, cu 46 de puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!