Roy Keane Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

Cristiano Ronaldo, apărat de o legendă a lui Manchester United: "E ridicol, îl tratează cu lipsă de respect"

Cristiano Ronaldo nu a prins niciun minut în Manchester City - Manchester United, 6-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 08:50
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 08:57

Cristiano Ronaldo (37 ani) a fost rezervă neutilizată în derby-ul etapei a opta din Premier League. Erik ten Hag (52 ani) a ales să mizeze în centrul atacului pe Marcus Rashford (24 ani). Însă englezul nu a putut aduce plusul necesar în ofensivă, iar Manchester City s-a impus cu un categoric 6-3, meci în care Erling Haaland (22 ani) și Phil Foden (22 ani) au fost la înalțime și au marcat câte o triplă. 

În aceste condiții, starul portughez a ajuns la cinci meciuri consecutive în Premier League fără să prindă echipa de start a lui Erik ten Hag.

Roy Keane, de partea lui Cristiano Ronaldo

Fostul jucătorul al lui Manchester United nu a avut nicio emoție în a critica felul în care "diavolii roșii" și antrenorul lor se comportă cu Cristiano Ronaldo. 

"Cred că e ridicol pentru un jucător de statura lui ca Manchester United să îl lase pe bancă. Nu putea să-l bage pe teren astăzi? Normal, ar fi putut. Ce dacă ești condus cu 0-4?

Manchester United îl tratează cu lipsă de respect pe Ronaldo. Cred că ar fi trebuit să fie lăsat să plece vara aceasta. A avut posibilitatea, știu asta sigur.

Ideea că Ten Hag nu a avut de ales e o porcărie. A avut șanse, patru sau cinci șanse foarte bune. Ok, azi l-a băgat pe Martial, care a marcat de două ori, se justifică schimbarea.

Dar, vorbind la general, privind în ansamblu, tot nu îl va folosi pe Ronaldo. L-a băgat doar în două meciuri din Conference League. Situația va deveni din ce în ce mai urâtă", a declarat Roy Keane în presa internațională.

Cariera lui Cristiano Ronaldo, motivul pentru care Erik Ten Hag nu a mizat pe în în derby-ul din Manchester 

Antrenorul lui Manchester United nu a mizat pe serviciile lui Cristiano Ronaldo nici în actul secund. A preferat să-l introducă pe Anthony Martial (26 ani), care a marcat o dublă în poarta lui Ederson (29 ani). Întrebat la flash interviu de ce nu a contat pe deținătorul a 5 Baloane de Aur, ten Hag a răspuns prompt: „Din respect față de cariera sa impresionantă”.

Modifică setările cookies