FOTO Camuflajul nu l-a ajutat! Balotelli a fost ASALTAT de fanii lui United in parcare! Ce mesaj DUR i-a transmis Mancini:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Decembrie 2012, 13:09
FOTO Camuflajul nu l-a ajutat! Balotelli a fost ASALTAT de fanii lui United in parcare! Ce mesaj DUR i-a transmis Mancini:

Balotelli si-a camuflat masina, dar a obtinut exact rezultatul invers! Nu mai are scapare acum pe drumurile din Manchester cu Bentleyul sau unic.

Balotelli a fost cel mai slab om de la City in derby-ul cu United iar Mancini l-a inlocuit imediat dupa pauza cu Tevez.

Balotelli a fugit direct la vestiar si a revenit la insistentele lui Mancini, altfel urma sa plece de la stadion in timpul partidei! Nici la final nu i-a mers mai bine lui Super Mario.

City a pierdut in prelungiri, iar fanii lui United l-au detectat imediat in parcare. Faptul ca si-a camuflat masina nu l-a ajutat, ci din contra, i-a atras si mai mult pe suporterii rivalei, beti de fericire dupa succesul din derby.

Nici Mancini nu a fost mai milostiv cu atacantul sau. "Il iubesc pe Mario, dar e foarte important ca el sa inceapa sa se gandeasca la jobul lui. Are tot ce ii trebuie ca sa joace bine, dar nu poate sa continue sa joace ca azi. Vrem mai mult de la el. NU pot sa inteleg cum isi bate joc de calitatile lui! E incredibil! Am vazut destui jucatori cu calitati fantastice, dar n-au realizat nimic in viata. Nu vreau ca Mario sa ajunga ca ei. Ar fi foarte rau pentru el!", a declarat Roberto Mancini.

Reuniune importantă a CSAT. Ce se va decide
BRAT