Fotbalist de 40 de milioane de euro, amenintat cu ARMA dupa ce a fost confundat cu un dealer: "Imi venea sa renunt la tot si sa vand inghetata!"

Fotbalist de 40 de milioane de euro, amenintat cu ARMA dupa ce a fost confundat cu un dealer: "Imi venea sa renunt la tot si sa vand inghetata!"

Unul dintre jucatorii care a impresionat in acest sezon dezvaluie cum a fost la un pas sa renunte la fotbal.

Cel mai scump transfer facut vreodata de Everton, brazilianul Richarlison, a marcat 12 goluri in acest sezon dupa transferul pentru 40 de milioane de euro de la Watford. El a debutat in 2018 si la nationala Braziliei. Intr-un interviu, Richarlison a dezvaluit ca a fost la un pas sa renunte la cariera sa.

"Dupa ce primul meu trial a esuat, la 16 ani, mi s-a spus ca trebuie sa merg acasa si sa urc in greutate. Mama mea voia sa muncesc si sa studiez, a pus presiune pe mine sa aduca mancare acasa si sa fiu un membru cotizant acasa. Am fost foarte aproape sa renunt si sa iau o slujba. Am vandut inghetata, am lucrat la o spalatorie, bunicul meu avea putin teren si il ajutam.

Fotbalul era un mod de a scapa. Toate orasele au o multime de terenuri de fotbal si, intr-un fel, sunt un refugiu. A fost un mod de a scapa de droguri. Am vazut munti de bani in fata mea, dar pentru mine a fost bine sa am acest mod de a scapa si am avut un antrenor care era politist. A fost un exemplu pentru mine si m-a ajutat enorm" a povestit Richarlison! Acesta le-a dezvaluit celor de la FourFourTwo ca, pe cand se afla in Brazilia, s-a trezit cu un pistol in fata dupa ce a fost confundat cu un dealer de droguri!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies