Ferguson despre cariera sa fantastica la United: "EU SUNT VEDETA, altfel s-a terminat cu acest club!"

Autor: Sport.ro
Luni 03 Ianuarie 2011, 15:27

	Ferguson despre cariera sa fantastica la United: "EU SUNT VEDETA, altfel s-a terminat cu acest club!"

Sir Alex Ferguson are toate motivele sa fie mandru de realizarile sale in cei 25 de ani pe care i-a petrecut pe Old Trafford. Tehnicianul scotian are un singur secret pentru succesul fabulos pe banca diavolilor: "Eu sînt vedeta, aşa trebuie să fie aici!".

Managerul lui United spune că nu ar fi reuşit să ajungă la nicio perfornamţă în cazul în care conducerea nu l-ar fi sprijinit în deciziile drastice pe care le-a luat de-a lungul timpului.

"Cel mai important om la Manchester United trebuie sa fie antrenorul! In momentul in care un jucator devine mai puternic, s-a terminat cu acest club, nu va mai fi niciodata la fel! Trebuie sa fii puternic si sa iei deciziile cele mai inspirate pentru viitor. Controlul este vital, altfel n-ai sanse sa castigi!", a explicat Ferguson, amuzandu-se apoi pe tema retragerii sale din activitate:

"Nu am planuri. Nici nu ma gandesc sa ma retrag! Sper sa fiu sanatos pentru a putea continua ca manager. Am 69 de ani, chiar ma gandeam cu sotia mea ce am putea face cand voi renunta. O varianta ar fi calatoriile, dar la varsta mea e complicat sa-ti pui ceva in gand si sa sari imediat in avion!".

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT