Ferguson l-a atacat pe Rooney cu ochii in lacrimi: "Sunt extrem de dezamagit, m-am saturat de toate prostiile lui!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Octombrie 2010, 09:14

Sir Alex Ferguson a tinut ieri o conferinta de presa prin care a anuntat intentia lui Rooney de a pleca de la United. Ferguson nu si-a putut stapani lacrimile cand a spus: "Wayne m-a dezamagit".

"Am avut o discutie cu baiatul si mi-a spus ca vrea sa plece. I-am spus un singur lucru: sa respecte acest club, si pe oamenii care lucreaza aici. Sunt extrem de dezamagit pentru ca am facut multe pentru acest copil, din prima zi de cand a venit la Manchester", a spus extrem de emotionat Sir Alex Ferguson, care nu a stat pe ganduri si l-a atacat pe Rooney: "Nu stiu ce este in capul lui, dar eu m-am saturat de toate prostiile pe care le face", a mai spus managerul lui United.

"Am fost alaturi de el in toate problemele din viata privata, si l-am sfatuit din punct de vedere financiar. Acum o luna mi-a spus ca ramane pe viata, iar acum vrea sa plece. Nu stie sa se comporte ca un profesionist".

De partea cealalta, agentul lui Rooney a spus ca jucatorul este socat de atacul lui Ferguson: "Rooney a ramas fara cuvinte, este socat", desi atacantul radea cu gura pana la urechi la antrenamentul de ieri.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT