Ferguson - arestat la domiciliu!

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 August 2007, 13:13
FERGUSON RATEAZA MECIURI DIN CAUZA SOTIEI

Sir Alex  Ferguson, managerul lui Manchester se teme de gura nevestei. Antrenorul campionei din Premiership va rata ultimele meciuri de pregatire ale echipei sale, care va juca la Belfast si Dunfermline in aceasta seara, din cauza sotiei, care i-a cerut sa o ajute sa se mute in noua lor casa, informează The Sun.

"I-am spus ca am meci, dar nu a acceptat. Mi-a spus ca e un amical si trebuie sa o ajut. De fapt, m-a salvat de la o decizie grea. Tatal meu a jucat pentru Glentoran, dar am asociati apropiati si la Dunfermline, unde am jucat cel mai bun fotbal al carierei mele inainte sa ma transfer la Rangers", a spus Ferguson.

Ferguson are strategia perfecta pentru un sezon incredibil in Marea Britanie. Cei de pe Old Trafford pregatesc noul titlu in Premiership atacand pe doua fronturi in amicale. Manchester United se va prezenta la Dunfermline cu o echipa in care vor evolua Wayne Rooney, Ryan Giggs si Owen Hrgreaves, condusi de antrenorul Mike Phelan, in timp ce impotriva celor de la Glentoran vor juca Cristiano Ronaldo, Rio Ferdinand, Michael Carrick, Nani si Anderson antrenati de Carlos Queiroz.

 

 

Românii au luat cu asalt litoralul. ”Nu se păstrează nicio regulă”
BRAT