Emotionant: un nume URIAS isi anunta retragerea din nationala dupa ce a fost lasat in afara lotului de Mondial

Autor: Sport.ro
Luni 12 Mai 2014, 10:00

	Emotionant: un nume URIAS isi anunta retragerea din nationala dupa ce a fost lasat in afara lotului de Mondial

A vorbit cu selectionerul si a aflat ca n-a prins loc in selectia de 23 pentru Brazilia. A luat decizia de a se retrage din echipa nationala.

Ashley Cole, 33 de ani, nu va mai continua ca jucator pentru Anglia dupa o discutie telefonica pe care a avut-o in weekend cu managerul Roy Hodgson. A fost anuntat ca Leighton Baines si Luke Shaw sunt primele doua optiuni la nationala pe postul de fundas stanga si i s-a oferit un loc pe lista inlocuitorilor de urgenta, propunere pe care a refuzat-o.

Cole a intrat in miezul noptii pe Twitter pentru a le transmite fanilor decizia lui finala: "Am fost sunat de Roy si am cazut de acord ca viitorul trebuie sa le apartina jucatorilor tineri. Cel mai bine e sa ma retrag. Avem un manager excelent si o echipa excelenta, le urez tuturor succes. Ii voi sustine ca un fan adevarat. Le multumesc tuturor pentru tot. Fie ca m-ati placut sau nu, credeti-ma: ma raneste sa renunt la nationala. Sunt mandru si onorat ca am jucat in acest tricou".

Cole a debutat in 2011 la nationala. A strans 107 selectii, dar n-a reusit sa marcheze. O va parasi si pe Chelsea la finalul sezonului, dupa ce contractul ii va expira.

 

Măsurile anticaniculă implementate în București. Sunt două puncte mobile cu apă și dezinfectant, și alte șase fixe
BRAT
Modifică setările cookies