Ashley Cole Chelsea Anglia

Emotionant: un nume URIAS isi anunta retragerea din nationala dupa ce a fost lasat in afara lotului de Mondial

A vorbit cu selectionerul si a aflat ca n-a prins loc in selectia de 23 pentru Brazilia. A luat decizia de a se retrage din echipa nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 10:00
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 10:00

Ashley Cole, 33 de ani, nu va mai continua ca jucator pentru Anglia dupa o discutie telefonica pe care a avut-o in weekend cu managerul Roy Hodgson. A fost anuntat ca Leighton Baines si Luke Shaw sunt primele doua optiuni la nationala pe postul de fundas stanga si i s-a oferit un loc pe lista inlocuitorilor de urgenta, propunere pe care a refuzat-o.

Cole a intrat in miezul noptii pe Twitter pentru a le transmite fanilor decizia lui finala: "Am fost sunat de Roy si am cazut de acord ca viitorul trebuie sa le apartina jucatorilor tineri. Cel mai bine e sa ma retrag. Avem un manager excelent si o echipa excelenta, le urez tuturor succes. Ii voi sustine ca un fan adevarat. Le multumesc tuturor pentru tot. Fie ca m-ati placut sau nu, credeti-ma: ma raneste sa renunt la nationala. Sunt mandru si onorat ca am jucat in acest tricou".

Cole a debutat in 2011 la nationala. A strans 107 selectii, dar n-a reusit sa marcheze. O va parasi si pe Chelsea la finalul sezonului, dupa ce contractul ii va expira.

 

Modifică setările cookies