EMOTIONANT! Mourinho: "Daca as avea doar 3 dorinte, una ar fi sa-si revina rapid Tito Vilanova!" Antrenorul lui Chelsea, asa cum nu l-ai mai vazut: VIDEO

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 10:24
EMOTIONANT! Mourinho: "Daca as avea doar 3 dorinte, una ar fi sa-si revina rapid Tito Vilanova!" Antrenorul lui Chelsea, asa cum nu l-ai mai vazut: VIDEO

Jose Mourinho a aparut intr-un interviu de senzatie la o televiziune din ... Malaezia! Antrenorul lui Chelsea a dezvaluit la ce echipa se vede antrenor peste 5 ani!

Mai amuzant si mai relaxat ca niciodata, Jose Mourinho parca e alt om de la revenirea la Chelsea. Intr-un interviu pentru emisiunea Football Overload de la o televiziune din Malaezia, Mourinho a raspuns la intrebari intr-un mod atipic pentru cel cu care s-au obisnuit fanii in ultimii ani.

Mourinho a dezvaluit ca ii place foarte mult muzica lui Bryan Adams si e fan Sting. Momentul cel mai frumos a venit cand a fost intrebat care ar fi cele 3 dorinte pe care le-ar vrea implinite. "In acest moment as spune ca Tito Vilanova sa se recupereze dupa problema lui. Mandela sa se recupereze dupa problema lui. Si toti din intreaga lume care sunt bolnavi sa-si revina" a spus Mourinho extrem de serios.

Intrebat unde se vede peste 5 ani, Mourinho a spus ca la Chelsea ca manager. Cel mai amuzant moment a venit cand a fost intrebat care ar fi porecla sa daca era super-erou :) Managerul lui Chelsea a izbucnit in ras insa, din pacate, nu a avut un raspuns.

Mourinho a mai spus ca si-ar fi dorit sa fie profesor daca nu era manager de fotbal. Amuzant a fost Mourinho si cand a fost intrebat ce jucator ii aduce aminte de el cand juca: "Pai eu am fost de liga a 3-a. Va dati seama ce suparat ar fi, de exemplu, Frank Lampard, daca as spune ca imi aduce aminte de mine?"

Cauzele exodului forței de muncă. România are nevoie de 1 milion de medici, IT-iști și constructori
BRAT