Anglia

EMOTIONANT! Gerrard a REFUZAT sa faca asta in interviul care anunta DESPARTIREA de Liverpool. Momentul in care era sa izbucneasca

Steven Gerrard o va parasi pe Liverpool la finalul sezonului. Pleaca in America sa incheie o cariera de senzatie in fotbal!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 10:43
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 10:45

Intr-un interviu acordat Liverpool TV, Gerrard a recunoscut ca o discutie pe care a avut-o cu managerul Rodgers l-a facut sa-si dea seama de noul sau rol in cadrul echipei.

Antrenorul nord-irlandez i-a explicat ca va trebui sa fie odihnit in unele meciuri pentru a continua sa dea randament la nivel inalt. Acela a fost momentul in care Gerrard si-a dat seama ca are nevoie de o noua repozitionare a prioritatilor in cariera.

In timpul interviului in care a explicat despartirea de Liverpool, Gerrard a refuzat sa-i fie citite mesajele fanilor de pe Anfield. S-a temut sa nu izbucneasca in lacrimi in fata camerelor!

In vara, mijlocasul va pleca in MLS, unde LA Galaxy i-a pregatit un super contract. Steven Gerrard a jucat 25 de ani pentru Liverpool, la toate categoriile de varsta.

Modifică setările cookies