Anglia

GENIAL: planul lui Liverpool ca sa-l aduca INAPOI pe Gerrard! Intre timp, Steve are lacrimi in ochi la interviu! VIDEO

Capitanul lui Liverpool pleaca din Premier League, iar din vara va juca pentru LA Galaxy.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 18:29
Data actualizarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 18:53

Steven Gerrard a spus ca va pleca la Liverpool in vara, cand se incheie contractul sau. Acum si englezii au confirmat ca destinata sa va fi MLS; echipa este LA Galaxy, din cate scrie presa din Anglia, cea pentru care a jucat si Beckham in urma cu cativa ani.

Idolul a zeci de milioane de suporteri britanici, Gerrard poate fi parte a unui plan gandit de cormorani, scrie Telegraph.

Pagina de sport a ziarului de astazi incepe cu un scenariu fantastic: Liverpool il va lasa in SUA din vara pana in iarna viitoare, apoi vrea sa-l imprumute.

Englezii vor miza pe faptul ca legatura sentimentala dintre Gerrard si tot ceea ce inseamna Liverpool este enorma, iar asta il va face sa revina in Premier League, fie si sub forma de imprumut.

In plus, scenariul spune ca Gerrard ar putea reveni in Premier League cand sezonul din MLS este intrerupt, adica iarna urmatoare, asa cum a facut-o Henry la Arsenal, plecat tot din MLS, dar si Beckham la AC Milan, adus tot ca imprumut din SUA.

Idolul fanilor a jucat pentru 'cormorani' toata viata, insa de cand avea doar 8 ani. Intr-un trailer al unui interviu care va fi difuzat pentru abonati, pe site-ul lui Liverpool, in aceasta seara, capitanul Gerrard are lacrimi in ochi cand vorbeste despre despartirea de echipa lui.

"Sunt aici de foarta multa vreme, vin pe aceste terenuri de antrenament de cand aveam 8 ani. Intotdeauna am stiut ca se va termina intr-o zi, iar acea zi va fi foarte grea, cand voi lua o decizie emotionanta. Iar acea decizie este aici si stiu ca vara aceasta e momentul potrivit pentru despartire", a spus Steven Gerrard, vizibil emotionat.

Modifică setările cookies