E gata! Florentino Perez, decis sa transfere un super golgheter cu 200 de milioane! Culmea: si Barca il ajuta la mutare!

E gata! Florentino Perez, decis sa transfere un super golgheter cu 200 de milioane! Culmea: si Barca il ajuta la mutare!

Real Madrid sufera in atac fara Ronaldo. 

Invinsi de TSKA Moscova in Champions League, Real Madrid e fara victorie si gol marcat de trei meciuri. Lotepegui trebui sa reconstruiasca echipa, dar antrenorul galacticilor primeste o veste buna.

Florentino Perez e gata sa forteze transferul lui Harry Kane de la Tottenham inca din pauza de iarna, chiar daca operatiunea l-ar costa 200 de milioane de euro.

El Mundo scrie ca la mutarea golgheterului de la Cupa Mondiala contribuie si Barcelona, prin victoria cu 4-2 de pe Wembley. Tottenham e ultima in grupa, cu 0 puncte, iar presedintele clubului ar fi de acord sa-si vanda atacantul daca echipa nu va iesi din grupa din care mai fac parte Inter si PSV.

Florentino Perez si Daniel Levy de la Tottenham au o relatie buna, iar englezii sunt cei care i-au livrat pe Modric si Bale in ultima perioada la Real pentru sume imense.

Acum sumele de transfer au ajuns la alt nivel, iar Harry Kane costa 200 de milioane de euro. Atacantul castiga deja 225.000 de euro pe saptamana la Londra, iar Madridul ar trebui sa pluseze si la acest capitol.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vot final în Parlament pe măsurile economice de combatere a efectelor pandemiei
BRAT