E disperat să plece, dar cluburile nu se agită pentru semnătura lui. Situația neașteptată în care a ajuns Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo transfer cristiano ronaldo Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 19:24
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 19:34

Cristiano Ronaldo nu își mai dorește să evolueze la Manchester United, fapt cunoscut încă dinaintea debutului actualului sezon. 

Cristiano Ronaldo (37 ani) nu se află la cel mai bun start de sezon al carierei, prestațiile sale fiind departe de cele din sezoanele trecute, iar Erik ten Hag nu l-a mai folosit în postura de titular de cinci partide în campionat.

Superstarul portughez a pierdut „primul 11” la Manchester United, după ce a cerut conducerii să fie lăsat să plece în pauza competițională din iarnă, după ce în această vară nu a reușit să prindă un transfer la o echipă are concurează în UEFA Champions League.

Ar vrea să plece în iarnă, dar nu are oferte

Dacă în pauza de mercato din vară nu s-a concretizat nicio variantă de a pleca de pe Old Trafford, Cristiano Ronaldo nu renunță la ideea de  a ajunge la o formație care evoluează în Champions League. 

Cu toate acestea, ESPN a dezvăluit că echipele de top din Europa nu se înghesuie pentru a obține semnătura portughezului și, șansele de a prinde un transfer în iarnă, sunt destul de mici. 

Contract de 242 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo

Atacantul a refuzat o propunere considerabilă, propunere care l-ar fi putut transforma din nou în cel mai bine plătit fotbalist din lume. Portughezii au scris că Al Hila i-a oferit un contract de 242 de milioane de euro pentru două sezoane.

Conform Marca, oferta făcută de Al Hilal a fost una reală, însă intenția jucătorului este să rămână la United, pentru a juca în continuare la cel mai înalt nivel, cel puțin în următoarele luni. Cristiano Ronaldo vrea să se asigure că ajunge în cea mai bună formă la Campionatul Mondial din Qatar, care începe în luna noiembrie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!