Cristiano Ronaldo Kevin De Bruyne Manchester City Manchester United Anglia

Ce s-a întâmplat cu Cristiano Ronaldo imediat după finalul derby-ului din Manchester. Detaliul dezvăluit de presa internațională

Cristiano Ronaldo nu a prins niciun minut în Manchester City - Manchester United, scor 6-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 19:16
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 19:29

Cristiano Ronaldo (37 ani) a fost rezervă neutilizată în derby-ul etapei a opta din Premier League. Erik ten Hag (52 ani) a ales să mizeze în centrul atacului pe Marcus Rashford (24 ani).

Însă englezul nu a putut aduce plusul necesar în ofensivă, iar Manchester City s-a impus cu un categoric 6-3, meci în care Erling Haaland (22 ani) și Phil Foden (22 ani) au fost la înalțime și au marcat câte o triplă. 

În aceste condiții, starul portughez a ajuns la cinci meciuri consecutive în Premier League fără să prindă echipa de start a lui Erik ten Hag.

Ce s-a întâmplat la finalul meciului între Cristiano Ronaldo și Kevin De Bruyne

Lăsat pe bancă de tehnicianul olandez, Cristiano Ronaldo a avut parte, totuși, de recunoștiință din partea adversarilor de la City. Potrivit presei din Marea Britanie, după fluierul final, Kevin De Bruyne s-ar fi dus la fotbalistul portughez pentru a-i cere tricoul, fiind unul dintre idolii săi. 

Roy Keane, de partea lui Cristiano Ronaldo

Fostul jucătorul al lui Manchester United nu a avut nicio emoție în a critica felul în care "diavolii roșii" și antrenorul lor se comportă cu Cristiano Ronaldo. 

"Cred că e ridicol pentru un jucător de statura lui ca Manchester United să îl lase pe bancă. Nu putea să-l bage pe teren astăzi? Normal, ar fi putut. Ce dacă ești condus cu 0-4?

Manchester United îl tratează cu lipsă de respect pe Ronaldo. Cred că ar fi trebuit să fie lăsat să plece vara aceasta. A avut posibilitatea, știu asta sigur.

Vorbind la general, privind în ansamblu, tot nu îl va folosi pe Ronaldo. L-a băgat doar în două meciuri din Conference League. Situația va deveni din ce în ce mai urâtă", a declarat Roy Keane în presa internațională.

Modifică setările cookies