NEWS ALERT După Ronaldo, Ten Hag dă afară o altă legendă a lui United! Mesajul fără cuvinte al starului care e liber în 48 de ore

david de gea Erik ten Hag Manchester United Anglia
Ionuț Axinescu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 20:53
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 20:56

Manchester United își pierde jucătorul care era la club de 12 ani.

David de Gea (32 de ani) se află într-o situație extrem de ciudată. Portarul spaniol, care evoluează din 2011 pe Old Trafford, rămâne liber de contract în 48 de ore. Contractul său expiră pe 30 iunie, iar United pare să se fi răzgândit în privința lui.

David de Gea acceptase noul contract, dar United s-a sucit! Ce a postat spaniolul

De Gea a primit, în urmă cu câteva zile, o propunere de prelungire a angajamentului. Ibericul a acceptat oferta, a apucat să semneze fizic contractul, doar că Man. United și-a schimbat planurile!

Motivul pare să fie Erik ten Hag, care nu e convins că David de Gea merită să rămână numărul unu în poarta lui United. Potrivit presei din Spania, tehnicianul englezilor caută un nou goalkeeper și a pus ochii pe André Onana, de la Inter.

Atitudinea lui United față de David de Gea este bizară, în condițiile în care portarul spaniol are nu mai puțin de 545 de meciuri jucate pentru club. De altfel, ibericul a postat un mesaj misterios pe contul de Twitter.

De Gea a publicat un tweet cu un emoji care are ochii închiși, gura deschisă și cască, în ideea în care se arată plictisit de modul în care au decurs negocierile cu United. Mesajul spaniolului a devenit viral: peste 67.000 de aprecieri în două ore.

Unde poate ajunge David de Gea 

David de Gea acceptase o reducere substanțială a contractului, potrivit Daily Mail. Spaniolul avea un salariu de 375.000 de lire sterline pe săptămână. Acum, viitorul său pare în cumpănă.

Potrivit presei engleze, portarul iberic are deja oferte din Arabia Saudită, țară care atrage staruri din Europa cu salarii uriașe. O altă variantă ar fi să revină în Spania, poate chiar la Atlético Madrid, formația pentru care a evoluat între 2003 și 2011.

United ar fi făcut deja o ofertă pentru camerunezul Onana, mai scrie Daily Mail. Gruparea de pe Old Trafford e gata să plătească 60 de milioane de euro pentru portarul lui Inter, care a mai lucrat cu antrenorul Erik ten Hag la Ajax.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!