DRAMA lui David Silva! Jucatorul de la Manchester City a dezvaluit motivul absentei sale: "Fiul meu se lupta pentru viata in fiecare zi!"
3 2018 16:00

DRAMA lui David Silva! Jucatorul de la Manchester City a dezvaluit motivul absentei sale: "Fiul meu se lupta pentru viata in fiecare zi!"

Jucatorul spaniol nu a evoluat in ultimele 3 partide ale lui Manchester City.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Mijlocasul celor de la Manchester City, David Silva, a dezvaluit intr-o postare pe contul oficial de Twitter motivul pentru care a absentat in ultimele saptamani - dupa ce a ratat partida cu Tottenham de la mijlocul lui decembrie, Silva a mai jucat doar 1 meci, contra lui Bournemouth, ratand apoi urmatoarele 3 meciuri.

Pep Guardiola anuntase ca motivul absentei este legat de viata personala iar Silva si-a dezvaluit drama: fiul lui s-a nascut foarte devreme si primeste in continuare ingrijiri medicale.

"Vreau sa va multumesc tuturor pentru dragostea si urarile de bine primite in ultimele saptamani, mai ales colegilor mei, managerului si tuturor celor de la club care au inteles situatia. Vreau sa va dezvalui nasterea fiului meu, Mateo, cel care s-a nascut extrem de prematur si lupta in fiecare cu ajutorul unei echipe medicale" a scris David Silva pe Twitter.

 0 comentarii
BRAT