Anglia

Din Championship in Champions League! Povestea capitanului lui Leicester: "Am crescut fara bani, printre droguri, arme si crime, cu prieteni la inchisoare! Eu am avut fotbalul! E de necrezut ca ajung in UCL"

Are 32 de ani, are doi ani in Premier League si acum e aproape sa devina capitanul celei mai surprinzatoare campioane din istoria Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2016, 10:36
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2016, 10:40

Wes Morgan, capitanul lui Leicester, a povestit pentru Daily Mail despre experienta acestui sezon, dar si despre copilaria sa si modul in care a crescut.

"Este de necrezut ca voi fi in Champions League anul viitor. Mi-am petrecut aproape toata cariera in Championship. Anul trecut a fost primul pentru mine in Premier League, an la finalul caruia abia am evitat retrogradarea. Nu m-as fi gandit niciodata asa ceva. Sa spun ca voi juca pe Camp Nou sau Berbaneu, sa aud imnul Champions League, astea sunt lucruri extrem de speciale. Deja juca in fata unora dintre cele mai bun echipe din Europa, City, Arsenal, Chelsea, si ne descurcam. Nu vad de ce nu am putea sa ne luptam si cu ceilalti la fel"

"Cand eram copil, mereu am visat sa joc in cea mai buna liga din lume, sa ridic trofeul, sa fiu campion. Vreau sa transform acest vis in realitate"

"Cand am crescut eu in The Meadows, la acea vreme, nu stiai ce insamna banii, luxul. Erai fericit cu ce aveai, iar eu am fost un pusti fericit cu ce aveam. Eu, mama mea si sora mea am locuit intr-un apartament cu trei camere. Tata nu a fost prea mult prin preajma. La scoala ma descurcam destul de bine, mama era asistenta intr-un azil de batrani si a tras tare ca sa ne ofere totul. Nu era mult, banii erau putini, dar eru eram fericit."

"Daca esti din Nottingham, toata lumea a auzit de The Meadows. E o zona dura, cu droguri, crime, arme. Prietenii mei erau bagat in asa ceva, au fost la inchisoare. Eu mereu am avut fotbalul. Jucam in gradinile oamenilor, in parcari, in parcuri, oriunde. Jucam cu prima ocazie pe care o aveam"

Modifică setările cookies