Deplasare de cosmar pentru United! Imagini cu jucatorii tavaliti pe jos, in timp ce autocarul era atacat cu pietre si sticle! Man United a pierdut 100 mil € in PATRU MINUTE

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Mai 2016, 09:49
Deplasare de cosmar pentru United! Imagini cu jucatorii tavaliti pe jos, in timp ce autocarul era atacat cu pietre si sticle! Man United a pierdut 100 mil € in PATRU MINUTE

Manchester United a pierdut locul 4 in clasament, dupa infrangerea suferita aseara in fata lui West Ham, scor 3-2.

Locul de Big 4, marele obiectiv al lui Van Gaal in acest sezon, a devenit doar o iluzie pentru Manchester United, dupa ce West Ham a intors spectaculos scorul, aseara, pe final de meci.

In minutul 76, United conducea cu 2-1 si avea un punct avans peste rivala City. Numai ca West Ham a inscris de doua ori, prin Antonio si Reid, iar Van Gaal este nevoit sa se roage la un miracol pentru ultima etapa - Swansea, fara nicio miza de clasament, sa o invinga pe Manchester City.

Ratarea clasarii pe un loc de Champions League ar insemna pierderi uriase pentru bugetul clubului. In 2014, ultimul an in care United n-a fost in Liga, englezii au estimat la 100 de milioane de euro pierderile cauzate de calificarea in grupele celei mai importante competitii de fotbal ale Europei (bonusuri de la sponsori, bonusuri UEFA, market pool, bilete).

In ultima etapa, Manchester United o intalneste pe teren propriu pe Bournemouth, iar City joaca in deplasare cu Swansea.

A fost o deplasare de cosmar pentru Manchester United la Londra. Autocarul echipei a fost atacat cu pietre si sticle de fanii lui West Ham, iar pe retelele de socializare circula astazi imagini cu jucatorii de zeci de milioane de euro ai lui Van Gaal speriati si tavaliti pe culoarul autocarului.

Manchester United isi poate salva sezonul cu trofeul Cupei Angliei. Urmatoarea deplasare la Londra va fi pe 21 mai, cand United o intalneste in finala Cupei pe Crystal Palace, in direct la Sport.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies