Declaratie SOC a unui antrenor din Anglia: "Jucatorii mei n-au c***e. Eu trebuie sa joc cu 6 titulari, ca restul n-au asa ceva!"

Declaratie SOC a unui antrenor din Anglia: "Jucatorii mei n-au c***e. Eu trebuie sa joc cu 6 titulari, ca restul n-au asa ceva!"

Din Anglia vine una dintre cele mai spectaculoase declaratii ale saptamanii in fotbal.

Keith Curle, antrenorul lui Carlisle, s-a enervat dupa infrangerea cu Accrington Stanley, scor 1-3, si i-a facut praf pe jucatorii sai.

"Jucatorii mei nu au c***e. Noi trebuie sa jucam cu alti jucatori care au asa ceva, dar din echipa mea de start cred ca doar 5 sau 6 au. Acesti jucatori trebuie sa inteleaga un lucru: sunt slabi."

"Lipsa de tarie de caracter din vestiar este la un nivel alarmant. Trebuie sa ai mandrie in tine, iar unii jucatori arata ca nu au asa ceva. Junt jucatori care nu merita sa fie numiti profesionisti."

"A trebuit sa le spun jucatorilor mei ce cred despre ei si da, a devenit o treaba personala. Nu exista spirit in vestiar, nu au c***e"

"Golurile pe care le luam nu se iau nici la amatori. Cred ca o sa chem 50 de suporteri, ii las o ora cu jucatorii sa spuna ce cred exact despre ei", a declarat Keith Curle.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies