Asta e meciul care n-a existat! O echipa a vandut azi bilete de 25 de lire pentru un meci virtual cu Man United! Explicatia bizara

Autor: Sport.ro
Duminica 04 Ianuarie 2015, 20:23

	Asta e meciul care n-a existat! O echipa a vandut azi bilete de 25 de lire pentru un meci virtual cu Man United! Explicatia bizara

Cupa Angliei se vede in direct la Sport.ro

Accrington Stanley, un club care evolueaza in liga a 4-a engleza, a vandut astazi bilete pentru un meci virtual cu Manchester United.

Explicatia este ciudata. Accrington a fost eliminata in turul precedent de Yeovil Town, echipa care a intalnit-o astazi pe Manchester United, iar oficialii clubului au scos la vanzare 250 de bilete comemorative, care sa celebreze parcursul bun din acest sezon de FA Cup.

In turul 2 al Cupei Angliei, Accrington Stanley a fost invinsa de Yeovil Town la rejucare, cu scorul de 2-0, dupa ce primul meci se incheiase la egalitate, 1-1.

Pentru meciul virtual cu Manchester United, suporterii au cumparat toate cele 250 de bilete, la pretul de 20 de lire, astfel ca Accrington a incasat 5000 de lire pentru o partida care n-a existat de fapt.

"Pentru a marca parcursul din FA Cup, 250 de bilete speciale au fost scoase la vanzare pentru meciul din turul 3 cu Manchester United, care ar fi urmat in cazul in care am fi eliminat-o pe Yeovil. Cei care au cumparat tichetele speciale isi vor vedea numele intr-o "rublica de onoare" in urmatorul program de meci, si pe site-ul oficial al clubului", se arata in comunicatul clubului Accrington Stanley.

Sursa foto: guardian.co.uk

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies