Anglia

Asta e meciul care n-a existat! O echipa a vandut azi bilete de 25 de lire pentru un meci virtual cu Man United! Explicatia bizara

Cupa Angliei se vede in direct la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 20:23
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 20:29

Accrington Stanley, un club care evolueaza in liga a 4-a engleza, a vandut astazi bilete pentru un meci virtual cu Manchester United.

Explicatia este ciudata. Accrington a fost eliminata in turul precedent de Yeovil Town, echipa care a intalnit-o astazi pe Manchester United, iar oficialii clubului au scos la vanzare 250 de bilete comemorative, care sa celebreze parcursul bun din acest sezon de FA Cup.

In turul 2 al Cupei Angliei, Accrington Stanley a fost invinsa de Yeovil Town la rejucare, cu scorul de 2-0, dupa ce primul meci se incheiase la egalitate, 1-1.

Pentru meciul virtual cu Manchester United, suporterii au cumparat toate cele 250 de bilete, la pretul de 20 de lire, astfel ca Accrington a incasat 5000 de lire pentru o partida care n-a existat de fapt.

"Pentru a marca parcursul din FA Cup, 250 de bilete speciale au fost scoase la vanzare pentru meciul din turul 3 cu Manchester United, care ar fi urmat in cazul in care am fi eliminat-o pe Yeovil. Cei care au cumparat tichetele speciale isi vor vedea numele intr-o "rublica de onoare" in urmatorul program de meci, si pe site-ul oficial al clubului", se arata in comunicatul clubului Accrington Stanley.

Sursa foto: guardian.co.uk

Modifică setările cookies