GALERIE FOTO Decizia luată de FA în cazul lui Thomas Tuchel, după scandalul din derby-ul Chelsea - Tottenham 2-2

Thomas Tuchel Chelsea FA Premier League Tottenham Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 17:57
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 17:57

Derby-ul Chelsea - Tottenham 2-2, din Premier League, a avut parte de mai multe incidente, inclusiv cei doi antrenori fiind implicați.

Federaţia engleză de fotbal (FA) a anunţat deschiderea unei anchete după comentariile făcute de Thomas Tuchel, antrenorul echipei Chelsea, privind arbitrajul de la derby-ul londonez cu Tottenham (2-2), informează cotidianul L'Equipe.

FA a deschis o anchetă după comentariile făcut de Thomas Tuchel

Comentariile lui Tuchel l-au vizat pe arbitrul Anthony Taylor, acesta criticând mai multe decizii ale oficialului de la centrul terenului.

"Eu nu pot să înţeleg cum primul gol nu a fost ofsaid şi nu pot să înţeleg de când jucătorii îi pot trage de păr pe alţii şi rămân pe teren. Nu există nicio explicaţie şi nu pot accepta. Nu am cuvinte. Cele două goluri nu ar fi trebuit validate", a criticat Tuchel, care a considerat că un fault a fost comis la Kai Havertz la primul gol, iar un altul la Marc Cucurella la egalarea lui Spurs în prelungiri, potrivit Agerpres.

Tehnicianul german a regretat "enorma eroare de interpretare a situaţiilor" şi a declarat că ar "fi preferabil" ca Anthony Taylor să nu mai arbitreze meciurile lui Chelsea.

Totodată, Tuchel s-a arătat mai puţin ofensiv faţă de Antonio Conte, în ciuda disputei verbale dintre cei doi în cursul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!