De pe lista de transferuri in fruntea golgheterilor din cel mai tare campionat. Jamie Vardy e MVP-ul sezonului in Premier League, dar in vara a fost la un pas de Championship

De pe lista de transferuri in fruntea golgheterilor din cel mai tare campionat. Jamie Vardy e MVP-ul sezonului in Premier League, dar in vara a fost la un pas de Championship

18 goluri a marcat Vardy in acest sezon de Premier League.

Jamie Vardy este jucatorul a carui poveste a facut inconjurul lumii in acest sezon. Ajuns golgheter al Premier League la 28 de ani, dupa ce si-a petrecut o buna parte a carierei in ligile inferioare si dupa ce a lucrat intr-o fabrica, atacantul lui Leicester este MVP-ul sezonului in Anglia.

Vardy a ajuns la borna 18 in acest sezon al Premier League, marcand in ultima etapa ceea ce poate fi si golul anului in fotbalul britanic, in victoria echipei sale in fata lui Liverpool (2-0).

Putini stiu insa ca Vardy a fost la un pas sa fie vandut la inceputul acestui sezon de Leicester. 

Potrivit presei engleze, in vara lui 2015, Claudio Ranieri si patronul lui Leicester au dat unda verde pentru plecarea atacantului. Acestia au acceptat o oferta de 5 milioane de lire din Championship, de la Sheffield Wednesday.

Mutarea pe Hillsborough a picat insa in ultimul moment, dupa ce "seful cel mare" al lui Sheffield a intervenit in ultimul moment. Dejphon Chansiri, patronul thailandez al lui Sheffield Wednesday, le-a transmis celor din staff ca Vardy nu este indeajuns de bun pentru echipa sa, anuland transferul.

Din nefericire pentru Sheffield si din fericire pentru Leicester, Vardy a facut apoi o serie de meciuri absolut fenomenale, ducand echipa lui Ranieri pe primul loc.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies