Cristiano Ronaldo, 'prezent' în continuare la meciurile lui Manchester United! Cum a fost surprins un jucător de-ai „diavolilor roșii”

Cristiano Ronaldo Alejandro Garnacho Manchester United Anglia
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 13:32
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 13:34

Manchester United s-a duelat cu Everton în runda a treia din FA Cup. 

„Diavolii roșii” s-au impus în duelul cu Everton de pe teren propriu, scor 3-1. Scorul a fost deschis de Antony, în minutul 4, însă oaspeții au dat replica prin Coady, zece minute mai târziu. Același Coady a trimis însă, cu ghinion, în propria poartă, în minutul 52, ducând-o pe Manchester United în avantaj. 

Tabela de marcaj a fost închisă de Marcus Rasfhord, care a transformat un penalty, în al șaptelea minut de prelungiri. Manchester United a ajuns astfel la cinci victorii consecutive după despărțirea de Cristiano Ronaldo (37 ani), care și-a reziliat contractul de comun acord în timpul desfășurării Mondialului din Qatar. 

Cum a fost surprins Alejandro Garnacho în meciul cu Everton

Deși Cristiano Ronaldo s-a despărțit de gruparea de pe Old Trafford pe 22 noiembrie, prezența lui se simte încă „într-un fel sau altul”. Alejandro Garnacho a fost surprins într-o ipostază inedită în timpul duelului cu Everton. 

Tânărul argentinian care a impresionat cu prestațiile din acest sezon a fost surprins cu tricoul ridicat, iar fanii au observat un detaliu neașteptat. Garnacho a fost văzând purtând o lenjerie intimă din brand-ul pe care îl deține Cristiano Ronaldo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!