Ronaldo CR7 Manchester United Old Trafford Anglia

GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo, noul căpitan al lui Manchester United? Anunțul britanicilor

Cristiano Ronaldo (37 ani) a revenit la Manchester United după aventura sa din Italia, cu Juventus.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 11:48
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 11:18

În ultimii ani, trupa de pe Old Trafford nu a mai arătat fotbalul din perioada lui Sir Alex Ferguson. Ronaldo a revenit la Manchester United după 12 ani, timp în care a făcut senzație la Real Madrid și a avut o scurtă aventură la Juventus.

S-ar putea schimba căpitanul. Ronaldo, pretendentul numărul 1

Harry Maguire este căpitanul "diavolilor rosii" din 2020, de când Ashley Young a părăsit gruparea de pe Old Trafford. Cumpărat pentru suma de 87 milioane de euro, în 2019, de la Leicester, internaționalul englez a dezamăgit în rândul suporterilor lui United, prin prestațiile dezavantajoase de-a lungul perioadei petrecute la club.

"Diavolii roșii" au terminat pe a șasea poziție în ediția trecută de Premier League, iar Mirror a anunțat că Ronaldo ar putea fi cel care va prelua banderola de căpitan începând cu sezonul viitor.

Ronaldo, în dubii referitor la viitorul său

Despre Cristiano Ronaldo nu se știe, însă, dacă rămâne cu certitudine la echipă. Abia adus pe banca din Manchester, Erik Ten Hag își dorește să colaboreze cu CR7 și încearcă să-l păstreze la club. În cazul în care i se dăruiește banderola de căpitan, Ronaldo chiar ar putea tânji mai mult spre ideea de a rămâne la "roșii", mai ales că are simțul de lider. 

United nu-l va ceda pe portughez

Manchester United nu vrea să-l lase pe starul portughez să plece de pe Old Trafford, a anunțat jurnalistul sportiv Fabrizio Romano. Italianul a specificat că Erik Ten Hag își dorește să colabereze cu starul portughez și, cel mai probabil, neerlandezul va croi o echipă în jurul atacantului.

„Conducerea lui Manchester United vede situația într-un mod foarte clar. Ronaldo nu este de vânzare, se bazează pe el, iar Ten Hag va aprecia mult să lucreze cu acesta și să știe că va face parte din echipă sezonul viitor”, a spus Fabrizio Romano într-un video postat pe contul său oficial de YouTube.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!