Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Falcao. Mutarile incredibile pe care United le pregateste din banii pe drepturile TV

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Falcao. Mutarile incredibile pe care United le pregateste din banii pe drepturile TV

Cele 6.9 miliarde de euro obtinute de Premier League din vanzarea drepturilor TV pentru perioada 2016-2019 vor insemna transferuri mai puternice in Anglia.

Daily Mail scrie ca Manchester United isi pregateste deja lista de transferuri pentru aceasta vara, care contine nume uriase. Intr-un interviu recent, van Gaal a anuntat deja ca este interesat de un mijlocas de creatie, pentru ca Rooney sa nu mai joace la mijloc.

FALCAO - Soarta columbianului pare deja decisa, iar United nu ii va mai prelungi intelegerea. Momentan, Falcao este imprumutat pe Old Trafford de la AS Monaco.

DE GEA - O alta tinta pentru van Gaal este pastrarea lui De GEa. Conractul acestuia va expira la finalul sezonului viitor, iar Real Madrid vrea sa-l ia. United incearca sa-l convinga sa semneze o prelungire, iar resursele financiare nu vor mai fi o problema.

GARETH BALE - Dorit la United inainte de a ajunge la Madrid, Bale este nemultumit de criticile venite din peluza. United incearca sa profite de situatie si sa gaseasca un pret corect cu care sa-l atraga inapoi in Anglia.

CRISTIANO RONALDO - Ar putea fi cea mai mare lovitura data de van Gaal in mandatul sau pe Old Trafford. Iubit in continuare la Manchester, portughezul si-a exprimat in dese randuri simpatia fata de fostul sau club, iar relatia excelenta pe care Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, o are cu Manchester United ar putea rezolva transferul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies