Anglia

Efect incredibil al contractului semnat de Manchester United cu Adidas! Ce se intampla dupa investitia de 1.000.000.000 de euro

Adidas va inlocui Nike pe tricourile lui Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Februarie 2015, 09:35
Data actualizarii: Luni 09 Februarie 2015, 09:57

Manchester United va face o schimbare importanta din sezonul viitor. Echipa din Anglia va trece de la echipament Nike la Adidas, iar mutarea va fi una ce va avea un impact incredibil in tot sportul britanic.

Firma de echipament germana va investi 1 miliard de euro in producerea de echipament de joc dar si tricouri si produse pentru fani. Acestia vor sa invadeze piata cu noul tricou Adidas, insa investitia de 1 miliard produce pagube colaterale neasteptate.

Primul care are de suferit este Andy Murray. Chiar daca a ajuns pana in finala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Murray isi va pierde contractul cu Adidas, anunta presa din Anglia. Acesta urma sa isi renegocieze intelegerea in aceasta iarna insa din cauza investitiei facuta de Adidas in contractul cu Manchester United, Murray se vede nevoit sa se reorienteze, cel mai probabil catre Under Armour.

Nu doar Murray va ramane fara contract, ci si nationala de cricket a Angliei dar si echipa de rugby Irish Lions. Ca si Murray, acestia vor fi preluati cel mai probabil de Under Armour.

Modifică setările cookies