Craciunescu: "Golul lui C.Ronaldo nu a fost valabil!"TU CE CREZI?

Ion Craciunescu a analizat la emisiunea Informatia de la Sport.ro faza controversata petrecuta in meciul Manchester United - Chelsea.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2009, 20:03
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2009, 23:20

Cei de la Manchester au incercat un truc mai vechi prin care incercau sa ii pacaleasca pe cei de la Chelsea la corner. Arbitrul asistent a semnalizat faza iar lovitura s-a repetat. Chiar daca la reluare, "diavolii" au reusit sa marcheze, faza a starnit un val de polemici in intreaga lume. A fost sau nu corect anulat golul Ronaldo?

Antrenorul secolului 20 in Romania, Anghel Iordanescu a declarat pentru Sport.ro ca golul lui Ronaldo a fost perfect valabil, si crede ca cei de la Manchester au lucrat intens la faza.
"Golul lui Ronaldo a fost perfect valabil. Nu imi dau seama cum se poate intampla asa ceva la acest nivel. A fost o smecherie a lui Rooney si a lui Ronaldo. Este o faza lucrata. Surpriza vine prin faptul ca jucatorii nu erau concentrati, inca nu formasera perechile de marcaj”, a spus Anghel Iordanescu la Sport.ro

Fostul mare arbitru al Romaniei, Ion Craciunescu, nu este de acord cu "Tata Puiu" si spune ca golul a fost anulat corect.
“Am vazut acea faza. Regulamentul spune ca la executarea unor lovituri libere, trebuie sa indeplineasca cateva reguli. Mingea trebuie sa fie oprita, iar apoi trebuie lovita si sa fie pusa in miscare. Apoi poate fi atinsa de un coechipier, sau de un adversar”, a spus Ion Craciunescu la Informatia de la Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!