Copilarie IN LACRIMI pentru Balotelli! Faza dupa care Super Mario a plans in hohote: "Nu ma mai duc acolo, arunca-mi ghetele la gunoi"

Autor: Sport.ro
Marti 10 Aprilie 2012, 17:14

	Copilarie IN LACRIMI pentru Balotelli! Faza dupa care Super Mario a plans in hohote: "Nu ma mai duc acolo, arunca-mi ghetele la gunoi"

Balotelli e cel mai controversat fotbalist italian al momentului. Ultima prostie l-ar putea costa viitorul la City.

A fost eliminat in derby-ul cu Arsenal dupa doua galbene, dar federatia l-ar putea suspenda 9 etape dupa un fault MONSTRUOS ramas fara urmari!

Balotelli e acuzat de toata Anglia, dar italienii ii iau apararea. Copilaria dificila pe care a avut-o dupa ce a fost adoptat din Africa la 3 ani i-a afectat dezvoltarea ulterioara.

Mauro Tomolini, presedintele clubului USO Mompiano, unde Balotelli a inceput fotbalul, povesteste un episod incredibil din copilaria lui Mario.

"Cand a vneit la noi, avea doar 5 ani. Era singurul jucator negru din 250 de copii. Parintii celorlalti pusti il priveau ciudat si au cerut sa fie scos din echipa. Mario a vrut sa plece, plangea dupa antrenamente si i-a spus mamei sale sa-i arunce ghetele pentru ca el nu se mai intoarce. Pana la urma, totul s-a rezolvat", a explicat Tomolini.

Acum, Balotelli traverseaza cel mai greu moment de cand e in Anglia. Ar putea sa fie pus pe lista de transferuri de City, iar Mancini l-a anuntat ca nu mai conteaza pe el pana la finalul sezonului, indiferent de sanctiunea pe care o primeste de la FA.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT