Doua echipe se bat pentru Balotelli, dupa ce Mancini l-a anuntat ca il da AFARA de la City! Unde poate ajunge in vara:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Aprilie 2012, 13:11

	Doua echipe se bat pentru Balotelli, dupa ce Mancini l-a anuntat ca il da AFARA de la City! Unde poate ajunge in vara:

Mancini l-a anuntat pe Balotelli sa isi straga bagajele, pentru ca nu va mai juca niciun meci in tricoul lui City. "Daca va continua asa, in doi ani e terminat ca fotbalist", este convins antrenorul.

Mancini a declarat ca nu mai exista cale de impacare intre el si Mario Balotelli. Atacantul a avut inca o prestatie modesta si a primit si un cartonas galben in ultimul minut de joc.

"Nici nu mai am cuvinte. Il anunt pe Balotelli ca si-a jucat deja ultimul meci in tricoul lui City. In vara il vindem", a rabufnit Mancini la conferita de presa.

Italienii de la Gazzetta dello Sport scriu ca Inter si AC Milan sunt doua posibile variante pentru Balotelli. Pe site, majoritatea suporterilor cred ca AC Milan are mai multe sanse sa obtina semnatura atacantului.


Captura: gazzetta.it

Balotelli a jucat 4 sezoane la Inter, dar nu si-a ascuns niciodata simpatia pentru AC Milan. In 2010, cand se afla inca sub contract cu Inter, atacantul a fost fotografiat cu tricoul marii rivale.

In iarna, Daily Mail a scris ca AC Milan ii poate lua la pachet pe Balotelli si Tevez, la finalul sezonului.

Mario Balotelli a inscris 17 goluri pentru City in acest sezon. Site-ul german transfermarkt.de il coteaza la 30 de milioane de euro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT