Conflictul Reghe-Balint in Premier League! Klopp e in rol de Reghecampf: "Sa nu ne mai dea Gary Neville lectii la TV!"

Autor: Sport.ro
Marti 13 Decembrie 2016, 12:25

	Conflictul Reghe-Balint in Premier League! Klopp e in rol de Reghecampf: "Sa nu ne mai dea Gary Neville lectii la TV!"

Laurentiu Reghecampf i-a transmis in urma cu doua saptamani lui Gabi Balint "sa nu mai dea el lectii Stelei", punand la indoiala calitatile de antrenor ale lui Balint.

Conflictul din Romania, transpus in Premier League, il are ca personaj principal pe Jurgen Klopp. Satul de prea multe critici la adresa jucatorilor lui, omul de pe banca lui Liverpool ii transmite lui Gary Neville sa o lase mai moale, punand la indoiala calitatile de antrenor ale fostului fundas al lui Manchester United.

"Ne-a aratat ca se straduieste, prin job-ul lui, sa ii judece pe jucatori. De ce il lasam sa vorbeasca asa despre jucatori la TV?", spune Klopp, citat de BBC.

Gary Neville a fost concediat de la Valencia in luna martie, dupa un mandat de 28 de meciuri.

"Oamenii care joaca rolul de pundit la TV, fosti fotbalisti in mare parte, au uitat cum te simti atunci cand esti criticat."

"Ma refer in special la fratii Neville. Cel care a fost antrenor ar trebui sa stie ca atatea critici n-au cum sa ajute niciodata."

"Imi imaginez ca nu are niciun interes sa ii ajute pe jucatorii lui Liverpool, dar lucrurile pe care le spune nu au niciun sens."

"Nu mai uit la ei, nu ii ascult. Si imi imaginez ca Jamie Carragher, colegul lor de la Sky, nu vorbeste nici el prea pozitiv la adresa jucatorilor lui Manchester United. E clar ca fratii Neville nu simt nicio atractie fata de Liverpool.", a mai spus Klopp.

In replica, Gary Neville i-a transmis lui Klopp ca "nu trebuie sa fii master chef ca sa stii ce e aia o friptura buna."

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies