Cristian Eriksen Manchester United Transfer Christian Eriksen Anglia

Condiția pusă de Christian Eriksen înainte de a semna cu Manchester United. Motivul pentru care nu a oferit încă un răspuns

Christian Eriksen este pe punctul de a pleca de la Brentford, iar Manchester United a transformat într-o prioritate transferul danezului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 18:51
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 19:16

După problemele medicale grave acuzate la EURO 2020, Christian Eriksen a reușit să revină pe teren, iar în ianuarie a semnat cu Brentford, unde a avut evoluții apreciate, cu un gol și patru pase decisive în 11 meciuri. 

Presa din Marea Britanie a scris despre interesul "diavolilor roșii" pentru fotbalistul danez, însă acesta încă nu este convins să accepte propunerea, din cauza campaniei inexistente de transferuri din această vară de pe Old Trafford. 

Lui Christian Eriksen i s-ar fi propus un contract pe doi ani, cu un salariu de aproximativ 180.000 de euro pe săptămână. 

Dacă va accepta oferta lui Manchester United, Christian Eriksen va juca doar în Europa League, având în vedere că formația de pe Old Trafford a încheiat pe locul 6 în Premier League.

Revenire spectaculoasă pentru Christian Eriksen

Pe 12 iunie 2021, fotbalistul în vârstă de 30 ani s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Parken, fiind victima unui stop cardiac. El a fost resuscitat la faţa locului, sub ochii spectatorilor îngroziţi, înainte de a fi transportat la spital. 

Fotbalistul trăieşte de atunci cu un defibrilator intern, fiind nevoit din această cauză să-şi rezilieze contactul cu fosta sa echipă, Inter Milano, în condiţiile în care în Seria A jucătorii nu pot evolua cu un astfel de dispozitiv medical.

De-a lungul carierei, Christian Eriksen a mai evoluat la Ajax, Tottenham și Inter. La formația londoneză a strâns cele mai multe meciuri (304), însă nu a cucerit niciun trofeu.

VIDEO cu momentul prăbușirii lui Eriksen la EURO 2020

Modifică setările cookies