Comedia fotbalului! Suporterii au strans bani si au angajat o trupa de mariachi, dupa ce rechinii, ciocanele si papusile gonflabile au fost interzise pe stadion :)

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Aprilie 2017, 18:04

	Comedia fotbalului! Suporterii au strans bani si au angajat o trupa de mariachi, dupa ce rechinii, ciocanele si papusile gonflabile au fost interzise pe stadion :)

In liga a 4-a engleza, fiecare meci e o sarbatoare pentru suporteri.

Derby-ul dintre Grimsby Town si Barnet FC se va juca sambata in conditii speciale, asta dupa un "incident" petrecut anul trecut pe stadionul lui Barnet.

Un steward a fost lovit in cap cu un rechin gonflabil, asa ca oficialii clubului Barnet au luat decizia de a interzice orice material gonflabil pe stadion.

Suporterii lui Grimsby sunt recunoscuti pentru inventivitatea lor. La meciurile de pe teren propriu, de pe stadion nu lipsesc papusile, ciocanele, rechinii, cainii, pisicile si, mai ales, mingiile gonflabile. Sunt momente din joc cand fanii uita de meci si isi vad de joaca lor din tribune cu cate o minge gigant.

Nemultumiti de decizia clubului Banet, fanii lui Grimsby au pus-o de un protest.

Au creat o pagina de net pentru strangere de fonduri, cu scopul de a angaja o trupa de mariachi. 1000 de lire s-au strans imediat, asa ca mexicanii vor fi in tribune sambata dupa amiaza, ca sa intre berea mai bine :)

In anii 2000, Los Platanos intretinea atmosfera la meciurile lui FC National.

Iata mai jos cateva filmulete cu suporterii lui Grimsby.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies