COMBINATIA ANULUI intre bogatii Angliei! Chelsea si Manchester City fac un schimb de atacanti mai tare ca Eto'o - Ibra!

Autor: Sport.ro
Marti 03 Mai 2011, 11:29

	COMBINATIA ANULUI intre bogatii Angliei! Chelsea si Manchester City fac un schimb de atacanti mai tare ca Eto'o - Ibra!

Acum 2 veri, Inter Milano si Barcelona faceau un schimb incredibil de atacanti cand Zlatan Ibrahimovic si Samuel Eto'o schimbau intre ei tricourile! La vara, Chelsea si City fac un schimb si mai socant!

Englezii de la Manchester Evening News anunta transferul anului 2011! Chelsea este hotarata sa puna mana pe golgheterul lui City, Carlos Tevez, si vor sa fac o adevarata nebunie!

Abramovici ofera nu mai putin de 33.7 milioane de euro plus Didier Drogba pentru atacantul argentinian! Tevez a fost in ultimele saptamani legat de un eventual transfer la Inter Milano insa Massimo Moratti a dezmintit informatia.

Roberto Mancini l-ar vrea pe Drogba la City, mai ales ca ivorianul ar fi dispus sa plece de la Chelsea dupa ce a inceput sa apara mai rar in primul 11 dupa venirea lui Fernando Torres. In plus, Drogba mai are doar 1 an de contract cu Chelsea si ar putea fi pierdut gratis in 2012!

Start vot alegeri locale 2020. S-au deschis urnele: 19 milioane de români aleg azi primarii, consilierii locali și județeni
BRAT