GALERIE FOTO Cele mai frumoase autogoluri! Liverpool, noroc chior în două rânduri. Cum au întors „cormoranii” soarta meciului cu Leicester

Liverpool Faes Leicester Premier League Anglia
Vali Andronescu
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 23:11
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 23:11

Cele două echipe se duelează în etapa cu numărul 18.

Dewsbury-Hall a deschis scorul pe Anfield în minutul patru, după ce apărarea lui Liverpool a fost surprinsă pe un atac rapid al celor de la Leicester. 

Cele mai frumoase autogoluri! Liverpool, noroc chior în două rânduri. Cum au întors „cormoranii” soarta meciului cu Leicester

În minutul 38, Faes a reluat fantastic mingea în proprie poartă, în urma unei centrări venite din partea dreaptă a „cormoranilor”, iar Liverpool a restabilit, astfel, egalitatea după o primă repriză în care elevii lui Jurgen Klopp nu au evoluat atât de bine.

La scurt timp, a venit și modificarea tabelei. Același Faes a reluat în proprie poartă și după o cursă fantastică a lui Darwin Nunez, care a lobat mingea deasupra lui Ward, s-a izbit de bară și care a revenit la cel mai ghinionist jucător de pe suprafața terenului.

Statisticile primei reprize din Liverpool - Leicester 2-1

Potrivit statisticilor oferite de FlashScore, „cormoranii” au înregistrat o posesie în prima parte a meciului de 59%, în timp ce „vulpile” au atins doar 41 de procente.

  • Ocazii de gol: 9-2
  • Șuturi pe poartă: 1-1
  • Șuturi pe lângă poartă: 5-0
  • Șuturi blocate: 3-1
  • Cornere: 2-3
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!