Ce sfat i-a dat Ferguson lui Mourinho, dupa venirea portughezului la Manchester: "Nu mi-a venit sa cred, a fost un sfat bun" :)

Ce sfat i-a dat Ferguson lui Mourinho, dupa venirea portughezului la Manchester: "Nu mi-a venit sa cred, a fost un sfat bun" :)

Sir Alex Ferguson e fericit ca prietenul sau bun Jose Mourinho a preluat-o pe Manchester United. 

United nu se regaseste dupa retragerea lui Ferguson, care a ramas in consilul de conducere al clubului. Vechiul adversar dar prieten al lui Sir Alex a preluat-o acum pe Manchester, dupa trei sezoane esuate cu David Moyes si Louis Van Gaal pe banca.

Ferguson si Mourinho au fost rivali de la venirea portughezului la Chelsea in 2004, dar au format o prietenie rara in afara terenului. Ferguson si Mourinho au fost intre cei mai conflictuali antrenori din Premier League in ultimii 20 de ani, dar nu si intre ei. Ferguson a avut deja un sfat prietenesc pentru Mourinho, inainte ca acesta sa inceapa munca pe Old Trafford.

"Mi-a zis sa aduc o umbrela", a spus Mourinho cand a fost intrebat la conferinta de prezentare ce sfat a primit de la Ferguson. "Ieri nu mi-a venit sa cred ca ploua, a fost un sfat bun. Si mi-a mai zis sa-mi aduc sticla de vin preferata, acum vom avea multe ocazii sa bem impreuna", a mai spus Mourinho.

Ferguson nu a apucat sa-l vada pe Mourinho in Manchester. E plecat in Franta, la EURO. "In acest moment, Sir Alex e intr-o mica vacanta la EURO, dar cand va reveni la Manchester ne vom intalni foarte des. E binevenit la terenul de antrenament. Vom avea mult timp sa petrecem timp personal, ca prieteni, familie. Opinia lui e foarte importanta pentru mine, la fel ca opinia altor legende ale clubului. Orice opinie este importanat pentru mine. Legatura lor cu acest club va fi tot timpul respectata si voi incerca sa sa invat din sfaturile lor", a mai spus Mourinho. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies