Anglia

Ce poveste! Un star de la Liverpool, plin de bani, inselat de sotie cu un padurar care castiga 250 de euro pe luna! E motivul pentru care a renuntat intentionat la Euro 2016!!

Fotbalistul a fost atat de afectat cand a aflat de aventura sotiei, ca a renuntat sa mai mearga la campionatul european din Franta.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2016, 17:18
Data actualizarii: Duminica 07 August 2016, 17:46

Sumele astronomice din fotbalul englez nu garanteaza vieti fabuloase pentru toti fotbalistii. Dejan Lovren, fundasul lui Liverpool, care castiga un salariu de 80.000 de euro lunar, a fost inselat de sotie cu un padurar care abia isi duce traiul.

Povestea a iesit abia acum la iveala si a fost expusa pe larg de jurnalistii de la The Sun.

Croatul Lovren a aflat la sfarsitul primaverii ca sotia lui are o aventura de cateva luni cu un vechi prieten, de meserie padurar. Starul de pe Anfield a fost atat de rusinat si afectat de poveste incat a refuzat sa mai mearga la Euro, desi selectionerul Croatiei l-ar fi pus pe lista.

Anita, femeia cu care Dejan Lovren este impreuna de la 16 ani, si cu care are si doi copii, s-a intalnit cu padurarul Dario Torbic in iarna, in timpul vacantei din Croatia. Au urmat multe mesaje pe telefon si intalniri secrete intr-un hotel din Liverpool, iar in martie Anita s-a intors in Croatia pentru a se consulta cu un avocat in vederea divortului.

Lovren (27 de ani) a aflat povestea la sfarsitul lunii mai si a decis ca in iunie sa isi duca sotia intr-o vacanta, pentru a incerca sa isi salveze mariajul, asta desi stia ca iunie e o luna rezervata pentru Euro.

Prietenii apropiati ai lui Dejan Lovren spun ca acesta este in continuare extrem de afectat de despartirea de sotia lui.

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies